2017 Adria Alpina 903 HT

kr. 319.980
Årgang 2017
Egenvægt: 2225 kg.
Lasteevne: 575 kg.
Totalvægt: 2800 kg.
Så er Alpina 903 HT endelig af se i vores showroom. Adria Alpina 903 HT er en helt ny model fra Adria,Adria Alpina 903 HT – der med sin ni meters indvendig længde er den største serieproducerede campingvogn fra Adria nogensinde.
– Vi er slet ikke i tvivl om, at den nye ni-meter Alpina vil tiltrække mange fastliggeres opmærksomhed. Hvem ville ikke gerne kunne sætte sig ind i et knap 21 kvadratmeter stort luksushjem på hjul, hvor alt er overdådigt,

Den store nyhed har stort, lækkert hjørnekøkken i vognens front, som ud over gasbageovn, Smart-kitchen køkkenmodul, stort køleskab og fryser, også har udsigt til åben himmel fra det store sky-light ovenlysvindue.

Siddegruppen består af to sofaer – en såkaldt hjørnesofa med eksklusive nakkestøtter – og en overforstående sofa. God plads til børnene

Børnenes afdeling består af to køjesenge og en hyggelig siddegruppe, hvor børnene kan slå sig løs. Har man venner med på camping, kan skabet over siddegruppen omdannes til en ekstra køje, og siddegruppen kan redes ned, så der i alt er plads til hele fire børn.

Soveværelset til forældrene findes længere nede i vognen, og har tværstillet og fritstående dobbeltseng.

Bagest i vognen er vognens store badeværelse, hvor der er blevet plads til en separat bruseniche, toilet samt vaskearrangement med spejle og opbevaring.

Alpina 903 HT har Bluetooth-controller, der giver mulighed for at streame musik og radio fra smartphones eller tablets. I indretninger over syv meters længde er der også kommet ALDE Smart Control til. Her bruger man sin smartphone som fjernbetjening til varmeanlægget, hvor man kan tænde eller indstille varmen, inden man ankommer til campingpladsen.

Generelt
Ejerforhold: Egen
Indretning
 Rullegardiner
 Fritstående db.seng
 Køjer
Karrosseri, Chassis & Magasiner
 Boogie aksel
 Stabilisator
 Alufælge
 Stor tagluge
 Myggenet
 Serviceklap
Køkken - Bad & Toilet
 Toiletrum
 Kassettetoilet
 Brusebund
 Brusekabine
 Bruser
 Endekøkken
 Emhætte
 Ovn
 Gas bageovn
 Køleskab
El, Elektronik & Medie
 Centralt lysanlæg
 12 V. Omformer
 Fladskærmsholder
Vand - Varme & Energi
 Centralvarme
 El varme
 Vandbåret gulvvarme
 Varmtvand

Facebook
Nyheder

Gasfilterkampagne

Webshop
Besøg vores webshop eller kom direkte i vores fysiske butik og se vores udvalg